SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  Skandinavski Canal Digital mijenja stare Conax kartice

  Share
  avatar
  Admin
  Admin

  Broj postova : 1202
  Registration date : 12.03.2007

  Skandinavski Canal Digital mijenja stare Conax kartice

  Postaj by Admin on pet stu 21 2008, 05:13

  Operator skandinavske digitalne satelitske pay tv televizije Canal Digital u naredna će dva mjeseca započeti izmjenu starih pretplatničkih kartica u sistemu CONAX CAS 5. Radi se o dekoderskim karticama sa čipom Atmel AT90SC7272c koje su hakirane i omogućuju da se piratskim putem prati kompletna ponuda ove platforme, uključujući i programe u visokoj razlučivosti (HDTV).

  Najnovije kartice koje će Canal Digital poslati svojim pretplatnicima pripadaju sistemu Conax CAS7 koji nije hakiran.


  U ponudi ove platforme ima nekoliko vrlo atraktivnih sportskih kanala

  O nužnosti izmjene pretplatničkih kartica u satelitskim prijemnicima operater će izvjestiti sve zamjenom zahvaćene pretplatnike i to putem dopisa u kojemu će se između ostaloga naći i detaljnije informacije vezane za nadogradnju softvera u samom prijemniku. Svi pretplatnici koji su zahvaćeni sa zamjenom kartica dobiti će poklon od Canal Digitala - 18 dana besplatnog pristupa kompletnoj ponudi platforme.

  Paket Canal Digital emitira za Švedsku, Finsku, Dansku i Norvešku i to posredstvom satelita Thor 3 i Thor 5 na poziciji 0.8° zapadno, kodirano u sistemu Conax. Radi se o jednom od tehnološki najnaprednijih pay tv paketa u Europi koji danas broji više od 10 kanala u visokoj razlučivosti.


  A neće biti zakinuti ni ljubitelji filmova

  Canal Digital je samo jedan u nizu europskih operatera digitalne plaćene televizije koji se bore protiv piratskog tj. ilegalnog prijema svoje ponude. S piratskim se karticama, emulatorima i MOSC karticama u zadnjih nekoliko mjeseci obračunavaju njemački Premiere, francuski CanalSat, poljska Cyfra+ i Cyfrowy Polsat, a u budućnosti će im se pridružiti i nizozemski Canal Digitaal Sateliet koji će zamijeniti stare Seca / Mediaguard 2 za najnovije Seca / Mediaguard 4 dekoderske kartice.

  Zamjenu kartica najavljuje i albanski DigitAlb koji emitira preko satelita Eutelsat W2 na 16° istočno, kodirano u sistemu Conax.

   Sada je: sub sij 19 2019, 14:40.