SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  Kabelkiosk i Premiere piratski dostupni preko Conaxa

  Share
  avatar
  Admin
  Admin

  Broj postova : 1202
  Registration date : 12.03.2007

  Kabelkiosk i Premiere piratski dostupni preko Conaxa

  Postaj by Admin on pet stu 21 2008, 05:14

  Njemačka digitalna plaćena televizija Premiere koja emitira preko satelita Astra na 19.2° istočno ponovo ima problema sa piratstvom. Kratko vrijeme nakon što su zamijenili sve stare Nagravision 2 kartice za nove NDS Videoguard i Nagravision 3 te isključili staro kodiranje koje im je protekle dvije godine zadavalo glavobolju stigle su nove muke.

  Problem ovoga puta nisu najnovije dekoderske kartice koje koristi Premiere već je riječ o starim karticama u sistemu Conax koje se koriste za prijem programskog paketa Premiere Family (prije Premiere Thema). Taj tip kartica koriste pretplatnici njemačkog paketa Technisat, a kojima je Premiere omogućio da se pretplate na dio kanala iz platforme. Te kartice se osim za Premiere Family koriste i za prijem glazbenog paketa MTV Unlimited na Astri (19.2° istočno).

  U paketu Premiere Familie emitiraju sljedeći kanali: Discovery Channel, Discovery Geschichte, Animal Planet, Focus Gesundheit, RTL Crime, 13th Street, Sci Fi, MGM Channel, Passion, Heimatkanal, Junior, Jetix, Hit24, Goldstar TV, Classica, Music Choice Extra i Beate-Uhse.TV.

  Drugi paket, koji je pokleknuo pred napadima hackera je kabelska platforma Kabelkiosk koja emitira posredstvom satelita Atlantic Bird na 8° zapadno.

  U paketu KabelKiosk emitiraju se brojni atraktivni kanali kao što su 13th Street, SciFi Channel, National Geographic Channel, AXN Deutschland, Boomerang, Motors TV, NASN Europe, History Channel, TCM, Cartoon Network, Biography Channel, BBC Prime, Adult Channel Europe, Blue Hustler, E! Entertainment TV i desetak kanala koji prenose Bundesligu.

  Obje platforme su dostupne piratskim putem no isključivo u komercijalnom obliku preko modula Diablo 2.3.

  Mogućnost nelegalnog prijema tjera mnoge pay tv platforme u Europi na hitnu promjenu pretplatničkih kartica i nadogradnju postojećih kodnih sustava. Kartice će mijenjati i albanski DigitAlb (16° istočno), a na taj korak se spremaju i skandinavski Canal Digital (0.8° zapadno) te nizozemski Canal Digitaal Sateliet i belgijski TV Vlaanderen (oba na 19.2° i 23.5° istočno).

   Sada je: sub sij 19 2019, 14:40.