SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  The History Channel stiže i u Benelux

  Share
  avatar
  Boki
  Moderator

  Broj postova : 309
  Registration date : 13.03.2007

  The History Channel stiže i u Benelux

  Postaj by Boki on sub tra 07 2007, 01:06

  Autor teksta: SateliTV Redakcija, jučer u 15:25

  Jedan od najpopularnijih edukativno dokumentarnih kanala na svijetu - The History Channel napokon dolazi i u zemlje Beneluxa. Start kanala u zemljama Beneluxa planira se u drugom kvartalu ove godine, a distribucija će započeti u nizozemskoj kabelskoj televiziji UPC.

  Digital Media Center (DMC) koji je u vlasništvu Chellomedie emitirati će signal The History Channela iz Amsterdama, baš kao što to trenutno čini za Skandinavsko tržište, a osim toga Chellomedia će biti predstavnik tog kanala za pay tv platforme u regiji. The History Channel UK, zajednički projekt A&E Television Networks (AETN) i British Sky Broadcasting (BSkyB) pokrenuti će posebnu, flamansku verziju kanala The History Channel koji će imati različit raspored od onog koji se emitira u Velikoj Britaniji. AETN tvrdi da je kanal History Channel dostupan u više od 125 zemalja i da prisutan u više od 210 milijuna tv kućanstava diljem svijeta.

  Britanska verzija je lansirana još 1995 godine, a danas se uz History i History + 1 emitiraju i kanali The Biography Channel, Crime & Investigation Network i The History Channel HD, a najavljen je i Military History Channel. Ova godina je vrlo važna za The History Channel pošto je započeo dugoočekivani proboj i na ostatak europskih tržišta gdje taj kanal nije prisutan. Iako je prisutan u svim većim ili bogatijim zemljama (Njemačka, Austrija, Francuska, Italija, Velika Britanija, Španjolska, Grčka i Portugal) dobar dio Europe još uvijek nije pokriven. No od ove godine History je dostupan i u Danskoj, Švedskoj, Norveškoj, Finskoj i Islandu, a verzija za Benelux pokrit će Flandriju, Luksemburg i Nizozemsku. No zemlje središnje i istočne Europe među kojima smo i mi još uvijek nemaju priliku gledati ovaj izvrsni kanal - makar i bez prijevoda, a čini se da ćemo na njega pričekati još neko vrijeme.  Izvor: BroadBand TV News

   Sada je: ned svi 27 2018, 04:05.