SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  Kablovska tv u Crnoj Gori

  Share
  avatar
  Admin
  Admin

  Broj postova : 1202
  Registration date : 12.03.2007

  Kablovska tv u Crnoj Gori

  Postaj by Admin on uto tra 10 2007, 12:35

  Prvi signali u maju:

  Izgradnja kablovskih i bezicnih sistema,preko kojih ce se gradjani.po vrlo pristupacnoj cijeni pretplate.ponuditi stotine televizijskih i mnogo vise radijskih kanala.kasnije brzi internet i telefonija,narednih mjeseci napravice informativnu revoluciju u Crnoj Gori rekao je direktor agencije za radio-difuziju Abaz Djafic.
  Podgoricka kompanija PTT inzinjering ce graditi kablovske sisteme u sedam opstina-Baru,Bijelom Polju,Cetinju,Podgorici,Rozaju,Tivtu i Ulcinju.
  Kompanija ce ponuditi cetiri paketa programa.
  U osnovnom paketu,koji ce kostati sest eura,naci ce se 50 televizijskih kanala.Kolazni,sportski,naucni,muzicki,filmski i drugi kanali.U drugoj fazi izgradnje mreze kompanija ce ponuditi jos tri paketa koji se daju na pretplatu.Paket plu sa interesantim kanalima Euro sport kartun netvork,ekstra paket sa filmskim kanalima i paket 18+.Te pakete i internet cemo ponuditi kasnije kaze Hajrudin Hajdarpasic.
  Jedini operater sa nacionalnom pokrivenoscu Montenegro (BBM),koji je dobio pravo da razvija bezicne sisteme u svim opstinama,ponudice sve sto vrijedi u okruzenju i najatraktivnije kanale iz inostranstva.
  U osnovnom paketu ce se naci vise od 30 kanala filmskih,sportskih i zabavnih.Vecina ce biti titlovana.U tom osnovnom ce biti Diskaveri paket i Vijasat paket sa vrlo atraktivnim programima.Osim toga,tu ce biti i svi kvalitetni kanali iz Srbije>mjesecna pretplata na taj paket ce kostati sest eura,svaki dodatni paket,a bice ih,kako najavljuju iz BBM,jos dva ili tri kostace po tri eura.BBM ponudice jos brzi Internet,telefoniju i neke druge savremene servise-kazu u BBm,koji je nedavno dobio licencu za bezicni internet.

   Sada je: sub sij 19 2019, 14:44.