SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  Premiere u suradnji sa platformom Entavio

  Share
  avatar
  Admin
  Admin

  Broj postova : 1202
  Registration date : 12.03.2007

  Premiere u suradnji sa platformom Entavio

  Postaj by Admin on uto tra 24 2007, 18:29

  Dogovor je postignut
  Premiere u suradnji sa platformom Entavio
  Autor teksta: SateliTV Redakcija, danas u 14:44

  Premiere je sklopio sporazum sa budućom digitalnom satelitskom platformom Entavio koja je projekt SES Astre.

  Sporazum omogućuje da Premiere u svoju ponudu uvrsti i kanale koji će se emitirati posredstvom platforme Entavio, a Entavio je dobio prvog važnijeg PAY TV klijenta koji će koristiti njegovu platformu. Novi Premiere paket koji kreće 1.9.2007 godine nosi naziv Premiere Sky, a u svojoj ponudi će imati brojne nove kanale koji se do sada nisu mogli vidjeti u ponudi paketa Premiere, a među njima bi se mogli naći i Cartoon Network, TCM, Boomerang, National Geographic, The History Channel, Biography, Toon Disney, Playhouse Disney, Toon Disney +1 i mnogi drugi. Premiere Sky postojećim će se Premiere pretplatnicima moći uključiti instantno nakon što to korisnici zatraže, a Premiere se nada do 2010 imati više od milijun pretplatnika novog paketa. Premiere Sky biti će kodiran na bazi postojeće platforme - dakle koristit će se sustav Nagravision 2.

  Entavio je projekt SES Astre koji će zaživjeti u drugoj polovici ove godine, a on označava kraj nekodiranog emitiranja nekih popularnijih njemačkih TV postaja. U Entavio su ušli RTL Grupa sa kanalima RTL Television, Super RTL, RTL 2, VOX te kanali Viacoma MTV, Comedy Central, Viva i Nickelodeon. Neki kanali kao što su Tele 5 ili grupacija ProSiebenSat.1 i dalje će se nastaviti emitirati nekodirano. Za prijem kodiranih njemačkih kanala gledatelji će trebati digitalni satelitski prijemnik kompatibilan sa sustavom kodiranja Nagravision 2 te odgovarajuću pretplatničku karticu.
  Georg Kofler zadovoljan je postignutim sporazumom za koji vjeruje da će omogućiti da Entavio raste uz Premiere i da Premiere raste uz Entavio (foto: www.medientage.de)

   Sada je: pon svi 28 2018, 06:37.