SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  Partizan pokreće CITY 1, Zvezda još uvijek planira svoj kana

  Share
  avatar
  gaston33
  Moderator

  Male Broj postova : 806
  Age : 41
  Localisation : Montenegro
  Emploi : dess
  Loisirs : sdfds
  Registration date : 12.03.2007

  Partizan pokreće CITY 1, Zvezda još uvijek planira svoj kana

  Postaj by gaston33 on uto lip 05 2007, 16:51

  Rivali uvijek i svugdje
  Partizan pokreće CITY 1, Zvezda još uvijek planira svoj kanal
  Autor teksta: SateliTV Redakcija, danas u 0:07

  Iako smo o televizijskom kanalu sportskog društva Partizan pisali u više navrata napokon je stigla potvrda o pokretanju televizije nogometnog kluba i sportskog društva Partizan.

  Televizija će nositi ime CITY 1, a u nekim kabelskim televizijama već je prisutna test slika navedenog programa. Najveća kabelska televizija u Srbiji SBB izjavila je da bi se navedeni kanal mogao naći u programskoj shemi no tek za nekoliko tjedana. City 1 će se emitirati putem svih većih kabelskih mreža u Srbiji, a nije isključena mogućnost da će se pojaviti u nekoj od DTH platformi (Total TV ili Digi TV). O programskoj shemi novog kanala nije bilo puno riječi, no pretpostavlja se da će se osim sportskih prijenosa emitirati i snimke najzanimljivijih sportskih događaja, dokumentarni filmovi i emisije posvećene Partizanu te intervjui i treninzi.

  No ni Crvena Zvezda ne zaostaje jer i sama razmišlja o pokretanju vlastite tv stanice. Pokretanje TV kanala Crvena zvezda planira proteklih nekoliko godina, no tek je nedavno započela konkretnija realizacija te ideje nakon što je formiran marketing nogometnog kluba na čelu sa Stefanom Ivanovićem. Naime, srpski prvak je obavio uspješne pregovore sa kompanijom "Tigar" iz Pirota, a koja posjeduje svu potrebnu opremu i tehniku za rad tv kanala. Za osmišljavanje programa najvjerovatnije će biti zadužen redatelj Igor Stoimenov, inače predsjednik komisije za marketing crveno bijelih, a koji je jedan od autora serijala na TV B92 "Fudbal, nogomet i još ponešto".

  Ivanović kaže da se nijednog trenutka nije odustalo od ideje pokretanja vlastitog kanala, ali da je potrebno neko vrijeme da stvari sjednu na pravo mjesto. "- Pregledavamo podatke, a na stolu imamo ponudu jednog partnera. Točno je da je riječ o kompaniji "Tigar". Kroz 10 do 15 dana obavit ćemo konkretnije razgovore, da vidimo kako se radi, da se upoznamo sa detaljima i tada ćemo imati kristalno jasnu situaciju o budućem Zvezdinom kanalu" - objašnjava direktor marketinga Crvene Zvezde

   Sada je: pon svi 28 2018, 10:35.