SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  Novi logo SportKluba?

  Share
  avatar
  gaston33
  Moderator

  Male Broj postova : 806
  Age : 41
  Localisation : Montenegro
  Emploi : dess
  Loisirs : sdfds
  Registration date : 12.03.2007

  Novi logo SportKluba?

  Postaj by gaston33 on sri lip 20 2007, 17:00

  Slovenski SportKlub kolo vodi
  Novi logo SportKluba?
  Autor teksta: SateliTV Redakcija, jučer u 14:13

  Početkom idućeg mjeseca sportska televizija SportKlub biti će na europskom (mađarskom) tržištu prisutna više od 18 mjeseci.

  Prva - izvorna verzija kanala, SportKlub Hungary sa emitiranjem je krenula u prvim danima 2006 godine, a nedugo kasnije krenula je srpska pa i rumunjska verzija. Mađarsko je tržište ubrzo tražilo i Sportklub + koji programski nadopunjuje glavni kanal. Nije prošlo dugo vremena, a SportKlub se već proširio na Poljsku gdje je ubrzo pokrenut i drugi kanal Sportklub +. Nešto kasnije je srpska verzija kanala proširila svoje poslovanje i na Bosnu i Hercegovinu, a nedugo kasnije slovenci su dobili svoj SportKlub koji je danas prema mnogima vjerovatno jedan od najboljih sportskih kanala u Europi uopće (ovo je čista pljuska svim onim "vrsnim" televizijskim poznavaocima sa domaćih televizija koji tvrde da je hrvatska jednostavno premalena da bi imala specijalizirani sportski kanal). SportKlub Slovenija također bilježi odlične poslovne rezultate u toj zemlji pa je to možda jedan od razloga zašto je ta televizija upravo u Sloveniji odlučila imati drugačiji (moderniji) vizualni identitet nego u drugim zemljama.

  Logo slovenskog SportKlub kanala možete vidjeti na službenim web stranicama www.sportklub.si , a nije poznato hoće li ga u budućnosti preuzeti i druge zemlje u kojima SportKlub emitira svoj program.  Slovenski SportKlub uskoro bi se trebao pojaviti i na satelitu Eutelsat W2 na 16° istočno, kodirano u sistemu NDS Videoguard i to u sklopu paketa Total TV Slovenija.

   Sada je: uto srp 17 2018, 22:08.