SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  Novi Premiere tematski paket sa kanalima ProSiebenSat.1 i RT

  Share
  avatar
  gaston33
  Moderator

  Male Broj postova : 806
  Age : 41
  Localisation : Montenegro
  Emploi : dess
  Loisirs : sdfds
  Registration date : 12.03.2007

  Novi Premiere tematski paket sa kanalima ProSiebenSat.1 i RT

  Postaj by gaston33 on čet lip 28 2007, 17:36

  2 mjeseca do starta
  Novi Premiere tematski paket sa kanalima ProSiebenSat.1 i RTL Grupe
  Autor teksta: SateliTV Redakcija, danas u 12:36

  Novi tematski paket od njemačkog pay tv operatora Premiere polako počinje oblikovati svoju programsku shemu. Platforma koja će sa radom početi u 9.mjesecu koristit će Entavio, platformu SES Astre kao bazu svojeg kodiranja i sasvim je blizu potpisivanju ugovora o emitiranju tematskih kanala RTL Grupe i medijskog koncerna ProSiebenSat.1.

  Dva navedena ugovora uvela bi u novi Premiere paket kanale kao što su RTL Living, RTL Crime, Passion, Sat.1 Comedy i Kabel 1 Classics. Prije nekoliko tjedana objavljena je informacija da je Premiere potpisao ugovor o distribuciji Turnerovih kanala Cartoon Network, TCM i Boomerang što znači da je trenutno poznato ukupno 8 kanala novog paketa / platforme.

  Nova platforma Premiere-a koja je do prije nekoliko tjedana svima bila poznatija pod imenom Premiere Sky trebala bi sa službenim radom krenuti već 1.9. ove godine, a sadržavati će ukupno 20 kanala. Osim gore navedenih kanala u planu je uvođenje dodatnih dječjih kanala koji se do sada nisu emitirali na njemačkom tržištu (Toggolino TV od RTL-a 2? op.a.) te tematski kanali o literaturi, glazbi (koncerti) i zabavni programi za odrasle. U ponudi bi se mogli naći i kanali kao National Geographic Channel, The History Channel, Biography Channel, Toon Disney i Playhouse Disney.

  Spomenimo da odlukom Berlinskog suda Premiere za novi paket neće smjeti koristiti brand Premiere Sky, a nakon što je tužbu protiv Premiere podigao News Corporation Ruperta Murdocha koji "Sky" smatra svojim prepoznatljivim imenom. Premiere je uložio žalbu tvrdeći da je nelogično da naziv "Sky" može biti zaštićen zakonom, no izgubili su. Novo ime bi trebalo biti objavljeno u narednim danima.

   Sada je: uto tra 24 2018, 19:11.