SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  Start RTL-a i MTV-a u Entavio još uvijek neizvjestan?

  Share

  tarik

  Broj postova : 120
  Registration date : 06.04.2007

  Start RTL-a i MTV-a u Entavio još uvijek neizvjestan?

  Postaj by tarik on pet kol 03 2007, 02:17

  Ne žele ništa reći
  Start RTL-a i MTV-a u Entavio još uvijek neizvjestan?
  Autor teksta: SateliTV Redakcija, danas u 0:01

  Operatori kanala RTL i MTV su među prvima najavili svoje sudjelovanje u novoj digitalnoj satelitskoj plaćenoj platformi Entavio.

  Entavio je projekt SES Astre koji će omogućiti njemačkim komercijalnim televizijama da kodiraju svoj signal i tako u budućnosti manje plaćaju tv prava za sport, serije i filmove. No predstavnici RTL-a i MTV-a još uvijek ne žele potvrditi koji od kanala RTL-a i MTV-a će biti dostupni u Entavio i kada će nova platforma zaživjeti.

  "Oko emitiranja (u Entavio) trenutno nemamo nikakve komentare", za magazin DF rekli su sa njemačkog MTV-a. RTL Grupa još uvijek čeka na zeleno svjetlo od njemačkog ureda protiv monopola, a podsjetimo da je isti ured blokirao ulazak ProSieben i Sat 1 kanala u Entavio. Hoće li Entavio na samim počecima svojeg emitiranja imati više problema no što je očekivao?

  MTV i RTL i dalje imaju interes ući u Entavio. Za gledatelje to znači da će uskoro kanale kao što su RTL, RTL 2, VOX, MTV, VIVA i Comedy Central moći gledati isključivo uz pripadajući dekoder i karticu. Entavio će svoju ponudu kodirati u sistemu Nagravision 2, a pretplata će iznositi do 5 eura mjesečno. U prvoj fazi kanali koji će emitirati u Entavio će se paralelno emitirati u kodiranom i nekodiranom obliku. Nekodirano emitiranje će se nastaviti sve dok MTV i RTL ne prestanu emitirati svoj program u analognom obliku (pošto se ne želi izazvati kontraefekt da se ljudi vraćaju na analogiju).

  Nakon što MTV i RTL svoj program kodiraju, napokon će riješiti dugogodišnje probleme sa proizvođačima i vlasnicima TV prava koji već dugo vremena zahtjevaju da se prestane sa nekodiranim emitiranjem.


   Sada je: ned lip 24 2018, 06:15.