SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  Sportklub+ uskoro u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori

  Share
  avatar
  gaston33
  Moderator

  Male Broj postova : 806
  Age : 41
  Localisation : Montenegro
  Emploi : dess
  Loisirs : sdfds
  Registration date : 12.03.2007

  Sportklub+ uskoro u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori

  Postaj by gaston33 on čet kol 23 2007, 18:12

  Napokon!
  Sportklub+ uskoro u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori i BiH
  Autor teksta: SateliTV Redakcija, danas u 0:47

  Prije nekog vremena najavili smo start sportskog kanala Sportklub + u susjednoj Sloveniji, no čini se da će se navedeni sportski kanal pojaviti u gotovo svim zemljama bivše Jugoslavije - uključujući i Hrvatsku.

  Naime, kako prenosi srpski portal TV Novosti, Nemanja Simeunović, direktor i glavni urednik TV kanala Sport klub i Film+ u Srbiji najavio je da će tijekom idućeg mjeseca u toj zemlji produkcijska kuća IKO Kabel pokrenuti nova dva kanala, a jedan od njih je i gorespomenuti SportKlub +. Kako prenose TV Novosti, Sport Klub Plus će biti prava medijska bomba - biti će to jedinstven kanal po svojoj koncepciji - prenositi će isključivo i samo nogomet. Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu napokon će moći uživati u 24 satnom kanalu koji emitira samo i samo nogomet - uz redovite prijenose sedam dana u tjednu!

  U izravnim prijenosima SportKlub Plus će ponuditi čak deset nogometnih liga: njemačka prva i druga Bundesliga, francuska Ligue 1, nizozemska EreDivisie, portugalska prva liga, argentinska prva liga, druga engleska, belgijska prva liga, ruska prva liga i američki MLS (Major League Soccer). Američki MLS koji se od milja naziva i "Beckhamova liga" jer u njoj igra taj slavni nogometaš.

  "Program koji pripremamo je nešto o čemu su zagriženi ljubitelji nogometa mogli samo maštati. Riječ je o atraktivnom, uzbudljivom i pomalo egzotičnom nogometu i očekujem da nas zovu ljudi i kažu da smo im napravili problem u kući jer žena hoće gledati seriju, a muškarci nogomet - po cijeli dan. Ali, to nije sve - imat ćemo francuski i nizozemski kup, utakmice UEFA lige, ali i mečeve kvalifikacija za Europsko i Svjetsko prvenstvo u nogometu. Pored toga, publici ćemo ponuditi i ukupno četiri klupske televizije - Liverpool TV, Real Madrid TV, Chelsea TV i Barca TV. Oni koji su do sada gledali Sport Klub znajz o kojoj vrsti programa je riječ - snimke utakmica tih klubova, priče iza kulisa, u svlačionici, intervjui itd." rekao je Nemanja Simeunović za TV Novosti.

  No, gdje će se sve emitirati SportKlub Plus? Kako je riječ o kabelskom kanalu on će se prije svega emitirati u kabelskim mrežama u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Očekuje se i njegovo pojavljivanje u sklopu digitalne satelitske pay tv platforme Total TV koja se emitira na satelitu Eutelsat W2 na 16° istočno, kodirano u sistemu NDS Videoguard. Emitiranje na Eutelsatu W2 tj. na satelitu je apsolutno nužno pošto će se tako riješiti distribucija kanala do kabelskih i drugih operatera. Potrebno je napomenuti da se radi o jednom kanalu SportKlub Plus koji će se reemitirati u čak 5 zemalja, no istodobno sa tri različita komentara : srpskim, hrvatskim i slovenskim.

  Promo najave za novi kanal trebale bi započeti već idućeg tjedna, a informacije o tome koji kabelski operateri u Hrvatskoj u svoju ponudu budu uvrstili SportKlub Plus objavit ćemo u narednim tjednima.

  Čini se da će Hrvatska napokon dobiti prvi sportski kanal sa domaćim komentarom - SportKlub +.

   Sada je: pon lip 18 2018, 20:04.