SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  AutoPlus ugašen, danas kreće Sportklub +

  Share
  avatar
  gaston33
  Moderator

  Male Broj postova : 806
  Age : 41
  Localisation : Montenegro
  Emploi : dess
  Loisirs : sdfds
  Registration date : 12.03.2007

  AutoPlus ugašen, danas kreće Sportklub +

  Postaj by gaston33 on ned ruj 02 2007, 03:47

  Manje od deset sati do starta
  AutoPlus ugašen, danas kreće Sportklub +
  Autor teksta: SateliTV Redakcija, jučer u 2:45

  Sve je spremno za start novog sportskog kanala u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Kao što smo već pisali, SportKlub + biti će najnoviji sportski kanal u produkciji kompanije IKO Kabel TV, a novi kanal će se emitirati u kabelskim mrežama u svim zemljama bivše Jugoslavije izuzev Makedonije.

  Testno emitiranje kanala najavljeno je za sutra u 12:00 sati, a već u 19:55 na njemu će se emitirati prvi prijenos utakmice. Kanal će se do kabelskih mreža distribuirati preko satelita Eutelsat W2 (16° istočno) preko platforme Total TV, kodirano u sistemu NDS Videoguard.

  Pošto je tijekom jučerašnje večeri SBB ugasio kanal AutoPlus na satelitu, za očekivati je da će se tijekom sutrašnjeg dana na njegovoj poziciji pojaviti upravo SportKlub+. AutoPlus emitirao se na frekvenciji 11.428 GHz V, Symbol Rate 30000, FEC 5/6 Mpeg2 kodirano u sistemu NDS videoguard, a bio je dio osnovnog paketa. Umjesto kanala Autoplus trenutno se emitira samo info karta o prekidu emitiranja ovog kanala. Kao razlog prekida navode se tehnički razlozi.
  Ovako AutoPlus izgleda danas...

  Novi kanal SportKlub + biti će specifičan po tome što će se jedan video feed emitirati za pet zemalja, no na tri različita jezika: kanal će biti dostupan sa slovenskim, hrvatskim i srpskim komentarom, a prema zadnjim neslužbenim informacijama trebao bi biti dostupan u većini kabelskih mreža u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, a u Hrvatskoj je njegov dolazak zasad potvrdila T-comova služba za korisnike.
  A ovako je to izgledalo sve donedavno...

  SportKlub + u svojoj će programskoj shemi emitirati samo nogomet - 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Emitirat će se čak 10 nogometnih liga iz cijeloga svijeta; 1 i 2 Bundesliga, Eredivisie, Ligue 1, prva portugalska, argentinska, belgijska i ruska liga, MLS (Major League Soccer), a i britanski Championship (2. liga). U budućnosti će kanal emitirati utakmice kupa Uefa pa i kvalifikacijske utakmice za svjetsko i europsko nogometno prvenstvo. Sportklub + biti će prvi sportski kanal lokaliziran na hrvatski jezik.
  Najava za SportKlub + na dnu SportKlubovog ekrana

  "Originalni" kanal SportKlub možete naći na satelitu Eutelsat W2 na 16° istočno, na frekvenciji 11.554 GHz V, Symbol Rate 30000, FEC 7/8 Mpeg2 kodirano u sistemu NDS Videoguard. SportKlub Srbija se emitira u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Osim srpske verzije, SportKlub se emitira i u Sloveniji, Mađarskoj, Poljskoj i Rumunjskoj. Poljska je jedina zemlja gdje se emitira i SportKlub+, a on se donedavno emitirao i u Mađarskoj gdje je naknadno i ugašen. Shema SportKluba + u Poljskoj i Mađarskoj drastično je drugačija (odnosno bila drugačija) od one koju će nuditi domaća verzija.

  Dakle, odbrojavajmo sate... odbrojavajmo minute do starta SportKluba +!

   Sada je: ned lip 24 2018, 06:01.