SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  RTL Televizija iduće godine uvodi tri nova kanala

  Share
  avatar
  gaston33
  Moderator

  Male Broj postova : 806
  Age : 41
  Localisation : Montenegro
  Emploi : dess
  Loisirs : sdfds
  Registration date : 12.03.2007

  RTL Televizija iduće godine uvodi tri nova kanala

  Postaj by gaston33 on čet ruj 20 2007, 20:01

  RTL planira budućnost
  RTL Televizija iduće godine uvodi tri nova kanala
  Autor teksta: SateliTV Redakcija, jučer u 13:54

  RTL Televizija biti će prva televizija uz HRT koja će iduće pokrenuti nekoliko usko specijaliziranih tematskih kanala. Kako je najavljeno na nedavnom RTL-ovom party-ju pod nazivom Be Hot 2008 na kojem je RTL Televizija predstavila programsku shemu za 2008 godinu.

  Osim što su najavljeni brojni novi programski formati i reality show programi koji će u program stizati postupno - proljeće, ljeto i jesen, RTL je najavio i pokretanje čak 3 nova tv kanala koji će nositi imena RTL Plus, RTL Fikcija i RTL International. Nije teško zaključiti da će RTL International biti kanal koji će biti konkurencija HRT-ovom Crosatu, a izgledno je da će na njemu RTL prenositi većinom emisije iz vlastite proizvodnje ali i sportske događaje (koje je dosada ustupao odnosno prodavao prava Crosatu).

  Tematika ostalih dvaju najavljenih kanala RTL Plus i RTL Fikcija nije poznata. Novi kanali (izuzev RTL International) bi se trebali emitirati isključivo kabelskim putem, dakle neće biti dostupni analogne zemaljske tv, no nije isključena mogućnost da bi se mogli pojaviti u nekom od digitalnih zemaljskih multipleks kanala (Croatel? op.a). Slobodna Dalmacija piše da će novi kanali biti dostupni gledateljima Max TV-a od studenoga iduće godine, a Jutarnji List javlja o cjelokupnoj "kabelskoj" dostupnosti novih kanala, također od studenoga iduće godine.

  RTL International će se dakako emitirati putem satelita kako bi bio dostupan što većem broju onih gledatelja za koje je i namijenjen, a to je hrvatska dijaspora. Nije poznato hoće li RTL International biti kodiran ili ne, no za očekivati je da će RTL tražiti način da mu se ulog u novi kanal što prije vrati odnosno da kanal prije svega bude profitabilan - dakle njegovo kodiranje je vrlo izgledno.

  Do službenog stava RTL Televizije kao i do detaljnijih informacija oko novih kanala nismo uspjeli doći.

  Dakle, iduće godine rat između HRT-a i RTL-a će se dodatno rasplamsati - HRT pokreće kanale HRT 3 i HRT 4, a RTL nešto kasnije pokreće kanale RTL International, RTL Fikcija i RTL Plus.


   Sada je: čet tra 19 2018, 16:40.