SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  IKO KabelTeve priprema nekoliko novih kanala u Mađarskoj

  Share
  avatar
  Admin
  Admin

  Broj postova : 1202
  Registration date : 12.03.2007

  IKO KabelTeve priprema nekoliko novih kanala u Mađarskoj

  Postaj by Admin on sri ruj 26 2007, 17:44

  Brojni novi kanali
  IKO KabelTeve priprema nekoliko novih kanala u Mađarskoj
  Autor teksta: SateliTV Redakcija, jučer u 18:48

  Nakon velikog uspjeha svojih kanala Film+, Cool TV i SportKlub na mađarskom tržištu, IKO Kábeltévé planira na tom tržištu pokrenuti čak deset novih kanala do kraja ove godine.

  Novi kanali koji će biti dostupni za razne kabelske i DTH operatore će biti : Sport Klub + The Football Channel (24 satni nogometni kanal - identičan onome koji je pokrenuo SportKlub Srbija), Film Plusz 2, Krimi+, Soroza+, DoQ, Poén, Pr1me, Reflektor, TeleABC i The Fishing and Hunting Channel. Kanal DoQ će se osim u Mađarskoj emitirati i u Srbiji i naravno, sa prijevodom. Nije poznato koji od operatora će prvi u svoju ponudu uvrstiti ovoliko puno novih kanala IKO Kábeltévé no sigurno je da će za njih trebati dodatni kapacitet.

  Digitalna satelitska platforma Digi TV (1° zapadno) u svoju je ponudu testno ubacila mađarski SportKlub+, a prema nekim neslužbenim informacijama uskoro bi se mogli pojaviti i kanali Crime+ i Reflektor.

  IKO Kábeltévé je dio IKO Media Grupe i usko povezan sa RTL Klubom, jednim od dvaju mađarskih nacionalnih komercijalnih televizija, a koja je pak izravno povezana sa RTL Grupom. IKO Kábeltévé u Mađarskoj trenutno emitira četiri tematska kanala: Cool, Film Plus, SportKlub i SportKlub Plusz. U susjednoj Srbiji IKO Kábeltévé emitira kanale Film+, SportKlub i SportKlub+, a uvjerljivo najveći uspjeh od svih kanala zabilježio je SportKlub koji je prisutan u Poljskoj, Mađarskoj, Srbiji, Sloveniji, Rumunjskoj, a uskoro i u Hrvatskoj.


   Sada je: ned lip 24 2018, 06:01.