SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  Premiere u NDS videogardu

  Share
  avatar
  Admin
  Admin

  Broj postova : 1202
  Registration date : 12.03.2007

  Premiere u NDS videogardu

  Postaj by Admin on pon lis 22 2007, 01:47

  Premiere odabrao NDS Videoguard sistem zastite

  Kartice ce se zameniti do Cetvrtog kvartala 2007
  Drugi po redu podpisani projekat za NDS VideoGuard u Nemackoj

  Premire ce u buducnosti zastititi svoj Programski paket sa sistemom zastite VideoGuardŽ od NDS-a.
  Odgovarajuci ugovor su podpisali Premiere i NDS koji je vodeca svetska firma Tehnologije za digitalni i interaktivnu TV, saopsteno je u Minhenu
  Odluka da se koristi NDS je centralni deo ideje od Premiere, da u buducnosti zastite njihovu platformu Digitalne Pay TV od piraterije (oni koji gledaju na crno) tehnoloski kompletno da zastite i dalje da usavrsavaju.
  "Razlog odluke za NDS sistem zastite je visoki siguronosni standard i visoke tehnicke mogucnosti ovog sistema".
  "NDS VideoGuard podrzava kompletnu ponudu novih poslova/opcija, kao Video on Demand i digitalnu Videorekorderfunkciju, sa povezanim multimedia aparatima moze se medjusobno komunicirati i mnogo vise toga".
  Zbog toga ce Premire kartice koje su do sada koriscene u Resiverima, besplatno zameniti. Paralelno ce do sada korisceni Resiveri dobiti novi Siguronosni softwer NDS VideoGuard preko Satelita, ubuduce ce se novim predplatnicima isporucivati iskljucivo Resiveri sa VideoGuard sistemom zastite.
  Sadasnji Set- Top- Boxevi Tipa D-box 1 i D-box 2 se pocetkom 2008 Godine nece vise moci koristiti za prijem Premiere Programa.
  Za NDS je ovo vec Drugi po redu veliki projektni ugovor za NDS VideoGuard Nemacka, u Februaru 2007 je Kabel BW odabrao NDS VideoGuard kao sistem zastite u buducnosti.

  O NDS-u

  NDS Group plc (NASDAQ: NNDS), je koncern kome vecina imovine pripada News Corporation, nudi sistemsku-zastitu za Tehnologiju i Servis koji se upotrebljava u Digitalnim Pay - TV Platformama i drugima.

  preuzeto sa satelitskog foruma

   Sada je: ned lip 24 2018, 06:08.