SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  Premiere najesen pokreće novi paket - Premiere Sky

  Share
  avatar
  Boki
  Moderator

  Broj postova : 309
  Registration date : 13.03.2007

  Premiere najesen pokreće novi paket - Premiere Sky

  Postaj by Boki on pon ožu 19 2007, 17:14

  Njemački operater plaćene televizije - Premiere, početkom 9. mjeseca ove godine pokrenuti će novi programski paket koji će nositi ime Premiere Sky.

  Novi paket programa Premiere Sky pretplatnicima će ponuditi potpuno nove kanale koje do sada nisu mogli naći u sklopu postojeće Premiere programske ponude. Premiere Sky emitirati će se ekskluzivno putem satelita, a u ponudi će naći brojni kanali koji nemaju ugovore sa drugim operaterima o emitiranju putem satelita. O kojim programima je riječ još uvijek nije poznato no očekuje se da će se u paketu pojaviti kanali koji su se donedavno emitirali u platformi Easy.TV koja je ugašena zbog ekonomskih razloga, a to su National Geographic, AXN ili Extreme Sports, a mogući su i brojni drugi kanali kao Cartoon Network, TCM ili Boomerang.

  Paketom Premiere Sky upravljat će tvrtka Premiere Sky GmbH, koja je pak pod kontrolom platforme Premiere. Sjedište nove tvrtke biti će u Unterföhringu. Glavni i odgovorni šef platforme Premiere najavio je da za prijem paketa Premiere Sky postojeći pretplatnici neće trebati novi set top box niti novu dekodersku karticu, a riječ je o 1.7 milijuna kućanstava koja Premiere primaju preko satelita.

  Novom programskom ponudom Premiere misli konkurirati svim kabelskom operaterima, IPTV platformama, a i konkurentnom paketu StarGate koji je tek u fazi stvaranja. Za novi paket kanala Premiere možda neće ni trebati zakupiti dodatne transpondere na Astri na 19.2° istočno, naime Kofler je izjavio da bi Premiere Sky mogao raditi u okviru platforme Entavio koja će također kodirati u sistemu Nagravision 2, a već izvršeni "konstruktivni" razgovori sa SES Astrom.

  Kofler očekuje da će do 2010 Premiere Sky imati više od 1 milijun pretplatnika.  Izvor: Parabola.cz

  Autor teksta: SateliTV Redakcija

   Sada je: sri tra 25 2018, 02:00.