SAT MONTENEGRO

SatMontenegro Pretrazivac

Прилагођена претрага

Rezultati Pretrage

BULSAT 060400 04 2D5D4C1442E561A99983E7571363E69C

EX YU TV PROGRAM


  MTG i Canal Digital potpisali dogovor o neekskluzivnosti u N

  Share
  avatar
  gaston33
  Moderator

  Male Broj postova : 806
  Age : 41
  Localisation : Montenegro
  Emploi : dess
  Loisirs : sdfds
  Registration date : 12.03.2007

  MTG i Canal Digital potpisali dogovor o neekskluzivnosti u N

  Postaj by gaston33 on sri lis 17 2007, 00:16

  Kraj digitalnog rata?
  MTG i Canal Digital potpisali dogovor o neekskluzivnosti u Norveškoj
  Autor teksta: SateliTV Redakcija, danas u 14:19

  Modern Times Group (MTG AB) Norway i Canal Digital Norway potpisali su prošlog tjedna dogovor o neekskluzivnosti u toj zemlji, a obje su se strane složile oko toga da neće tražiti ekskluzivnost kod distribuiranja niti jednog od pet najgledanijih komercijalnih kanala u Norveškoj.

  NRK 1 i NRK 2 odnosno javni kanali državne televizije NRK već se distribuiraju u obje digitalne satelitske pay -tv platforme, a obje DTH platforme već sada pregovaraju sa komercijalnom televizijom TV2 oko uključenja kanala u njihove pakete.

  Godinama su Viasat i Canal Digital međusobno jedan drugome preotimali najatraktivnije komercijalne kanale u Skandinaviji. Canal Digital u svojoj je ponudi imao sve kanale iz produkcije SBS Broadcastinga kao što su Kanal 5 Sweden, Kanal 5 Denmark, Kanal 4, TV Norge itd, a s druge strane Viasat je držao ekskluzivna prava na distribuciju vlastitog komercijalnog kanala TV 3 koji je jedan od najpopularnijih komercijalnih kanala u skandinavskim zemljama. Stoga su gledatelji u Švedskoj, Danskoj, Norveškoj ili Finskoj, naprosto bili prisiljeni pretplatiti se na oba paketa ukoliko bi željeli pratiti sve svoje omiljene kanale.

  Očekuje se da će se ovaj dogovor između Viasata i Canal Digitala ubrzo prenijeti i na ostale skandinavske zemlje, a što će u konačnici okončati višegodišnji rat između ovih dvaju platformi. Ovaj dogovor neće se primjenjivati na tematske kanale kao što su Viasat Explorer ili Discovery Channel.


   Sada je: sub tra 21 2018, 16:45.